Kiemelt bejegyzés

1%

Ha még nem döntött adója 1%-ának felhasználásáról, gondoljon arra, hogy azzal a József Attila Társaság működését segítheti. A József Attil...

Visszhang

Visszhang rovatunkat közkívánatra nyitottuk, azzal a céllal, hogy akik nem vehettek részt személyesen a Művészet és pszichoanalízis című sorozatunk sikeres előadásain, a Petőfi Irodalmi Múzeum Médiatárának felvételei alapján utólag is szem- vagy fültanúi lehessenek az elhangzottaknak.
Egyelőre az előadások hangfelvételét tesszük közkinccsé, folyamatosan bővítve rovatunk anyagát.
Egy-két estünkről videofelvétel készült, terveink szerint ezeket is hozzáférhetővé tesszük majd honlapunk látogatói számára. Azokat az előadás-szövegeket pedig, amelyek írásos anyag alapján készültek, olvasható formában is szeretnénk eljuttatni a nagyközönségnek.
Természetesen a publikáláshoz az előadók hozzájárulása szükséges – ilyenformán csak azokat a rendezvényeinket tudjuk utólag dokumentálni, amelyek közlését a szerzők engedélyezték.
Fő célunk: a maradandóság. Hogy az okos szavak ne szálljanak el, s bármikor fölidézhetők, visszakereshetők legyenek, a technika segítségével.
Köszönjük a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőinek, hogy mindezt lehetővé tették számunkra!

                                                                                                                                                          (v. a.)
1. Fülöp Márta előadása
2011

2. Veres András előadása Rejtő Jenőről, meghallgatható itt: 
2015. október 16.

3. Fülöp Márta előadásáról (2016. márc. 18.) a mindset pzsichológiai szaklap írt ismertetést Az öndestruktív versengés címmel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése